Bänkpress.: Det är en stång son du puschar upp och ner ovan för ditt bröst, sen när du är klar lyfter du upp stången i ställningen.  Som sagt du ligger på en bänk som tillhör en ställning som du lägger stången och när du är klar. Så här kan en bänkrss ställning se ut.

Bildresultat för bänkpress ställninghttp://www.nordicgym.com/styrketraning/stallningar

 

Cabel: Det är en stor ställning där du kan träna alla muskler i nästan, du kan träna Bröst, Triceps, Biceps,Mage,Rygg.    Så här kan en Cabel se ut.Bildresultat för cable gym

http://www.ironcompany.com/legend-960-cable-crossover-plus-jungle-gym.aspx

 

Z-stång: Är en sorts stång sm du kan använda för att träna biceps och triceps. Såhär ser dom ut.

 

Int. Z-curl stång

 

Bänkpress med fast stång: den kan du träna mycket i, vaderna, Bänkpress, knäböj, om du har svårt att hålla balansen, och det är så bra med fast stång för om det blir för tung om du gör bänkpress t.ex så kan du haka fast stången. Såhär kan en Bänkpress med stång se ut.

Bildresultat för bänkpress med fast stång

 

Benspark fram och bak: När du tränar Bensparkar fram så är det fram sida lår och musklerna runt knät du använder,  Bensparkar bak så använder du baksida lår.   Så här kan Bensparkar fram se ut.

Bildresultat för bensparkar fram gym

http://www.gustafollas.com/tag/benspark/       Såhär kan bensparkar bakåt se ut.

Bildresultat för bensparkar bakåt gym

https://www.svensktkosttillskott.se/kristoffers-4-dagars-traningsupplagg

 

Knäböjsmasskin: Då tränar du hela låret, men när du använder ta det lungt tar du för tunga vikter så kan du bryta menet/menen.    Såhär kan sån maskin se ut.

Bildresultat för knäböj maskin

https://gymkompaniet.se/kombinerad-benpress-och-knaboj-maskin-glph1100

 

Löpband: I den springer du och du kan välja hur långt och snabbt du kan springa, och om du blir törstig medan du springer så finns det vatten hållare vid sidan. Såhär ser dom ut.

Bildresultat för löp band

https://traningspartner.se/sole-fitness/lopband-f85

 

 

Proteinbars och Proteinpulver: Proteinbars kan du ta efter du har tränat för om du tränat hårt så blir du hungrig och då ska du äta proteiner för det behöver musklerna om dom ska byggas upp det finns olika sorters Proteinbars dom har olika smaker osv men det finns också olika som du kan ta före träningen eller medan du tränar men de flesta tar det efter träningen. Proteinpulver: Där finns det också jättemånga olika smaker, och det är lika som barsen man kan ta det innan träningen eller medans du gör det men oftast tar man efter träningen, men det är mycket mer Protein med pulver än barsen.  Här är lite  olika sorters Proteinbars.

Bildresultat för proteinbars

https://www.bodybuilding.com/fun/the-10-best-tasting-protein-bars.html

Här lite olika sorters Proteinpulvers.

Bildresultat för proteinpulver

http://wolber.se/proteinpulver/

 

Nocco och Sportdrycker: Nocco är en av dom populäraste sportdryckerna i hela världen, det finns olika smaker med olika namn, om man haft en jobbig dag och ska till gymmet och träna kan man köpa en Nocco i våran lilla ”cafeteria” för 25 kr.   Här är lite bilder på Nocco.

Bildresultat för nocco

http://www.devote.se/alicehedenstedt/svar-paa-tal-om-nocco-30597660

Här är lite bilder på andra sportdrycker vi har.   Bildresultat för powerade

https://www.amazon.com/Powerade-Advanced-Electrolyte-MOUNTAIN-STRAWBERRY/dp/B00KLWPWZ

 

 

”Cafeterian”: Här har vi en liten ”cafeteria” på gymmet här kan du köpa Nocco, Proteinbas, Proteinpulver, Vattenflaksa, Tränings linnen tröjor luvtröja med dragskjeda hoodie och T-shirt,. Såhär ser våran ”Cafeteria” ut

Bildresultat för gym cafeteria

http://www3.jjc.edu/ftp/wdc14/celledge/lunchroom.html

 

Här är några gym outfits som ni kan köpa hos oss.

Bildresultat för gym gasp

https://www.pinterest.se/pin/321937073339709183/

Och här är lte andra plagg ni an köpa om ni känner för det.

 

Bildresultat för gym kläder

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/nya-snygga-traeningsklaeder-2015-1156484

 

Bildresultat för gymkläder dam

http://cityshoppa.se/sportklader-sportmodet-herr-och-dam-2014/

 

 

Bildresultat för go hard gym t-shirt

http://www.bigsamab.se/inthegyminbedinlifegohard-p-1790.html

 

Omklädnings rum: Hos både herr och dam så finns det 5 duschar 2 toaleter, och om det blir något kvarglömt så lägger vi det i en korg hos ”cafeterian”. Såhär ser våra omklädningsrum ut hos både damer och herrar.

Bildresultat för omklädningsrum gym

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4058&artikel=5431573

 

Skaffa kort: Om du vill prova på innan du vill köpa kort så får du ett special kort som man kan prova på med i 7 dagar alltså 1 vecka. 6 månaders kort för barn mellan 11 år och 14 år 600 kr och 6 månaders kort för 15 år och uppåt är 800 kr. 1 års kort för barn 1200 kr och 1 års kort för 15 år och uppåt är 1600 kr.  Men om du vill ha en blip så du kan gå och träna när du vill i 1 år så kostar det 1900 kr (det gäller bara 15 år och uppåt.

Personal: Vi är 13 stycken som jobbar här å gymmet, Ägaren (jag) heter Alfred Olsson, personalerna heter, Bengt, Carina, Pär, Sara, Niklas, Sara, Holger, Ida, Erik, Carola, Kwe doh, Frida, Hampus. Vi har 7 stycken Personliga tränare om du behöver och dom är,  Alfred, Holger Kwe doh, Hampus, Frida, Sara och Carola.

 Alla är välkommen att komma hit och börja träna och följa ditt mål!